ΑΙΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ BOOK NOW

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Μια όαση στην καρδιά της Οίας

Ζήστε τη μαγεία της Οίας στη Σαντορίνη

Το Strogili βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία στην Οία και διαθέτει απαράμιλλη θέα στο υπέροχο Αιγαίο, την εμβληματική Καλντέρα, το μυστηριώδες ηφαίστειο και τον γραφικό οικισμό της Οίας.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν το προνόμιο του ιδιωτικού πάρκινγκ, το οποίο είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα, λόγω της έλλειψης διαθέσιμων θέσεων στάθμευσης στην Οία. Ξεκινήστε το δικό σας μαγευτικό ταξίδι στο Strogili, όπου η γοητεία της Οίας ξεδιπλώνεται ακριβώς στο κατώφλι σας.

Ανακαλύπτοντας το κόσμημα της Σαντορίνης, την Οία

Φωλιασμένη στο βόρειο ζενίθ της Σαντορίνης, περίπου 350 μέτρα πάνω από το Αιγαίο, η Οία στέκεται ως ο φάρος της κυκλαδικής γοητείας. Διάσημη για τη μοναδική ομορφιά της, την υπέροχη αρχιτεκτονική της και τα συναρπαστικά ηλιοβασιλέματά της, η σαγήνη της Οίας θαυμάζεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Εδώ, οι απαλές αποχρώσεις της αυγής είναι εξίσου μαγευτικές, ζωγραφίζοντας τον οικισμό με απαλές παστέλ πινελιές, ενισχύοντας τη ρομαντική της ατμόσφαιρα.

Ένας Καμβάς Χρωμάτων και Πολιτισμού

Ατενίζοντας από την Οία, ο ορίζοντας ξεδιπλώνει ιστορίες για τη δύναμη της φύσης με τα νησάκια Θηρασία, Παλαιά Καμένη και Νέα Καμένη – σύμβολα της ηφαιστειακής προέλευσης του νησιού. Ο οικισμός είναι ένας περίτεχνος καμβάς από ασβεστωμένες κατοικίες, λαξευμένες περίπλοκα στην πλούσια, καφεκόκκινη πλαγιά της Καλντέρας που αντιπαρατίθενται σε πιτσιλιές από βαθύ φούξια, μπλε του κοβαλτίου και γήινες αποχρώσεις. Αυτό το τοπίο της Οίας, με τα φιδίσια, πλακόστρωτα μονοπάτια, είναι πηγή έμπνευσης πολλών καλλιτεχνών και ποιητών. Σε κάθε γωνιά, οι ιστορίες της Οίας ζωντανεύουν, περιμένοντας να γράψετε τη δική σας.


Νιώστε όλη τη μαγεία και τη μοναδικότητα της Σαντορίνης, χαλαρώστε, αναζωογονηθείτε και απολαύστε κάθε στιγμή της διαμονής σας στο Strogili Traditional Houses.
Δειτε την τοποθεσια μας στους Χαρτες Google