ΑΙΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ BOOK NOW

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Ταξιδεύοντας στην Οία, Σαντορίνη

Αεροπορικές Πτήσεις και Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις με τη Σαντορίνη

Αεροπορικές Πτήσεις και Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις

Η Σαντορίνη, συνδέεται αεροπορικώς με πόλεις όπως η Αθήνα, το Λονδίνο, το Παρίσι κλπ. Παρόλο που το αεροπλάνο προσφέρει την ταχύτητα και την ευκολία για πολλούς, μερικές φορές η καρδιά λαχταρά μια πιο γραφική διαδρομή. Τι πιο εντυπωσιακό να θαυμάσετε τη γοητεία του Αιγαίου ταξιδεύοντας με πλοίο; Το να φτάσεις στη με πλοίο, προσφέρει μία εξαίσια εικόνα, καθώς θα ατενίζετε τους μαγευτικούς βράχους του νησιού.

Όσοι από εσάς αναζητάτε συνδυασμό εναέριας και θαλάσσιας εμπειρίας, προτείνουμε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο για Αθήνα και στη συνέχεια με πλοίο για Σαντορίνη.

Ταξιδεύοντας με Πλοίο

Το ταξίδι με το πλοίο σάς επιτρέπει να απολαύσετε το μεγαλείο του τοπίου της Σαντορίνης, δημιουργώντας την πρώτη ζωντανή εικόνα με αυτό το τόσο ξεχωριστό νησί. Η εταιρεία Blue Star έχει δρομολόγια όλον το χρόνο, εξασφαλίζοντας μόνιμη σύνδεση από/προς την Αθήνα και τη Σαντορίνη. Εναλλακτικά, τα high-speed και τα καταμαράν ταξιδεύουν συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο, εάν δεν αισθάνεστε άνετα με την ταχύτητα, επιλέξτε το άνετο ταξίδι με πλοίο Blue Star.

Για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν και σε άλλα ελληνικά νησιά, η Σαντορίνη διαθέτει εξαιρετικές συνδέσεις με εμβληματικούς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος και άλλα.

Από το Αεροδρόμιο ή το Λιμάνι της Σαντορίνης στη Μαγευτική Οία

Τρόποι μετάβασης στο Strogili Traditional Houses:

Υπηρεσία Μεταφοράς του Strogili

Βρεθείτε γρήγορα στο Strogili Traditional Houses επιλέγοντας την υπηρεσία μεταφοράς που προσφέρει το ξενοδοχείο μας. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε κάνει κράτηση είτε κατά την κράτηση του δωματίου σας είτε λίγες ημέρες πριν από την άφιξή σας για να διασφαλίσετε τη μεταφορά σας.

Ταξί – Ταχύτητα & Άνεση

Βγείτε από τον τερματικό σταθμό της άφιξης και μπείτε σε ένα ταξί που περιμένει στο σημείο επιβίβασης ή κάντε κράτηση πριν την άφιξή σας στο νησί. Το υψηλότερο κόμιστρο, αντισταθμίζεται με την αμεσότητα και την άνεση που παρέχει η μεταφορά με ταξί σε σχέση με τη δημόσια συγκοινωνία του νησιού.

Ενοικίαση και Περιήγηση

Νιώστε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο. Εάν ενδιαφέρεστε για ενοικίαση αυτοκινήτου ενημερώστε το τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου μας αφού πραγματοποιήσετε την κράτηση της διαμονής σας, ώστε να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

View our location on GMaps

Χαλαρώστε και Απολαύστε τη Διαμονή σας!

Strogili Traditional Houses: Κάθε Δωμάτιο, Μία Ξεχωριστή Εμπειρία

Γνωριστε τους Τυπους Διαμονης